Termeni și condiții

  1. Articolele publicate în cadrul blogului reprezintă opiniile dr. Ilinca Niță și trebuie tratate ca atare.
  2. Aceste articole pot constitui o sursă de informare pentru cititor, dar nu trebuie tratate ca fiind analize exhaustive ale problematicilor abordate.
  3. Autorul precizează în mod expres faptul că pentru identificarea unor soluții concrete pentru diferitele afecțiuni pe care cititorii le-ar putea avea și care sunt teme abordate în cadru site-ului, este imperativ realizarea unui consult medical propriu, iar opiniile elaborate nu pot substitui un astfel de consult.
  4. Autorul nu își asumă nicio răspundere față de maniera de interpretare de către cititori a informațiilor furnizate în articolele publicate și de asemenea afirmă expres faptul ca recomandările oferite în cadrul acestor articole nu pot substitui tratamentele pe care un medic curant le-ar prescrie în urma unui consult specializat.
  5. În ceea ce privește informațiile personale pe care vă gândiți, eventual, să mi le transmiteți, cu ocazia mesajelor pe care doriți să le postați, precizăm că subsemnatul – în calitatea mea de autor/administrator al acestei pagini/blog, nu sunt operator de date cu caracter personal, în înțelesul legii 677/2001